SAMSUN / ATAKUM - Prof.Dr. Necmettin Erbakan Ortaokulu

Prof.Dr. Necmettin Erbakan Ortaokulu

Büyükkolpınar Mahallesi 1232. Sokak No24/A Atakum/SAMSUN
Vizyon
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak.
Misyon
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarındaki kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Ders Başlama: 08:50 Ders Bitiş: 15:25
Doğalgaz Kaloriferli
Ulaşım
Bazı saatlerde Ring 6 Türkiş sapağından çıkmaktadır. Samsun merkezden otobüs seferide çevreyolundan geçmektedir.
Özel servisler bulunmaktadır
Buyukkolpinar Mahallesi 1032. Sokak No:24/A Atakum
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Balaç İlk Orta Okulu Atakum ilçeye 3 km ve Samsun İl merkezine 11 km mesafededir.