SAMSUN / ATAKUM - Prof.Dr. Necmettin Erbakan Ortaokulu

Ock

Okulumuzda, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında şiir dinletisi düzenlenmiştir.aaliyet

Haftası " konulu yazısı ekte gönderilmiş olup, okulunuzun halihazırda planladığı faaliyetlere devam etmesi, bununla beraber yazı ekinde önerilen faaliyetlerin okul/ çevre şartları göz önünde bulundurularak, velilere külfet çıkarmadan, öğrencilerin ilgisini çekecek ve birinci dönemin son haftasının coşkuyla geçirilmesini sağlayacak şekilde uygulanması hususunda;

Ock

Okulumuzda, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında bilgi yarışması gerçekleştirilmiştir.

Ara

Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimiz toplum hizmeti çalışması olarak okul bahçesindeki çöpleri topladılar.

Ara

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri Atakum-Mimar Sinan Cami'sine ziyaret gerçekleştirdiler.

Ara

8/B sınıfı öğrencileri, Türkçe öğretmenleri Elif OKTAY AVCI eşliğinde “Atatürk” filmini izlemek üzere bir etkinlik gerçekleştirdi.

Ara

Çedes(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında Diyanet Gençlik Merkezi ziyaret edildi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını, okulumuz olarak özlem ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Kas

"Okusam Projesi" kapsamında öğrencilerimizle birlikte huzurevi ziyaretinde bulunarak, yaşlılarımızla birlikte kitap okuma etkinliği düzenledik.

Kas

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube tarafından, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize “Güvenli Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Suçlar" isimli seminer verilmiştir.

Kas

Okulumuzda, Çedes(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında Gazze yararına kermes düzenlendi.

Ekm

Okulumuz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ortaokulu ve Balaç İlkokulu Gazze'deki müslümanlar için birlikte kermes düzenleyecek.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Ekm

2023 AB Kod Haftası 7 ile 22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ekm

Okulumuz idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla, önceki dönem Okul Müdürümüz Nihat Acar ve Müdür Yardımcımız Selim Kara için veda yemeği düzenlendi.