SAMSUN / ATAKUM - Prof.Dr. Necmettin Erbakan Ortaokulu

Eyl

Okulumuz basketbol sahasının zemin kaplaması tamamlandı.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı Bep Birimi sene başı toplantısı Okul Müdürümüz İbrahim ÜNAL, Müdür Yardımcımız Ertuğrul ÖZAYDIN, Psikolojik Danışmanımız Elif TOPAÇ ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 6., 7. ve 8. sınıf öğrenci velilerimizle toplantılar yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 5. sınıfına başlayan öğrenci velilerimizle toplantı yapıldı.

Eyl

Görev süresi dolduğu için okulumuzdan ayrılan müdürümüz Nihat ACAR'ı yeni görev yerinde ziyaret ettik.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı düzenlendi.

Eyl

“Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri” konusunda okul rehberlik servisince tüm öğretmenlere bilgi verilmiştir.